Brain Gym

Brain Gym®️ konzultáció, workshop, tanfolyam: +36303194301

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brain Gym 101 tanfolyam Sopronban

2021.11.13. @ 09:00 - 2021.11.14. @ 17:00

A mozgás a tanulás kapuja!”


Ez Dr Paul Dennison mottója, aki megalkotta a kineziológia Brain Gym® ágát az EDU kineziológiát az oktatás, a fiziológia, az agyműködés és az alkalmazott kineziológia területén elvégzett széleskörű kutatások eredményeinek felhasználásával. Úgy is hallhatsz róla, mint pedagógiai kineziológia.
Ez az ág kifejezetten a tanulási képességek fejlesztésével, illetve a tanulási folyamaton lévő blokkok feltárásával és oldásával foglakozik.
A Brain Gym®️ célja a teljes aggyal való tanulás, melyet a mozgáson keresztül ér el.
26 mozgásos gyakorlat segítségével sajátíthatjuk el azokat a fizikai készségeket, melyek az elméleti tanulmányokhoz szükségesek. A mozgás alapú tanulás hatékonysága tudományosan bizonyított. Ennek a 26 gyakorlatnak a segítségével sikerül az összes agyterületet a testi mozdulatokkal való kapcsolatuk által újból működésbe hozni. Az agyban új idegpályák alakulnak ki, de csak abban az esetben, ha a mozgás szándékos.
A Brain Gym®️ eredetileg kicsi gyermekekre lett kifejlesztve, de az évek során egyre több területen bizonyította hatékonyságát.
Életünk azon területein tudunk dolgozni vele, amik elengedhetetlenek az életben maradásunkhoz. Képességeket fejleszt, tanulási képességeket és azokat a képességeket, amik ebben a modern, rohanó, folyamatosan és nagyon gyorsan változó világban segítenek nekünk alkalmazkodni és lépést tartania fejlődéssel.
Ezeket végig gondolva, sokat gondolkodtam, hogy mit is tudnék írni arról, mire jó a Brain® Gym és mivel tudlak meggyőzni, hogy neked erre szükséged van.
Elmesélem a saját találkozásomat vele. Ugye erről az ágról az a hír járja, hogy gyerekekkel jól el lehet vele játszogatni.
Na gondoltam, úgy is dolgozom gyerekekkel elvégzem, bajom nem lesz belőle, de nagy durranásra nem számítottam. Aztán elkezdtem megtanulni és láttam a mélységét. Rájöttem, hogy zseniális.
Miután felismertem a hatékonyságát, megértettem hogy mély és szép balanszokat lehet végezni a segítségével és nem csak gyerekeknek.


📘Amire számíthatsz ha elvégzed:
❗️Képessé válsz a saját képességeid kiaknázására a magánéletedben és a munkahelyeden egyaránt.
❗️Szülőként segíteni tudsz a gyermekednek abban, hogy az otthoni és az iskolai tanulás gördülékenyebb legyen. Sikereket érjen el, amitől nő az önbizalma. Képes legyen használni a benne lévő tehetséget.
❗️Pedagógusként hatékonyabb leszel és támogatni tudod a tanítványaidat a stresszmentes tanulásban. Nem mellesleg megkönnyíted a saját munkádat.
❗️Kineziológusként, segítő szakemberként pedig egy olyan eszköz lesz a kezedben, amivel azoknak a klienseidnek is tudsz segíteni, akik nem feltétlenül akarnak a múltban vájkálni és érzelmekkel foglalkozni.
🎓A képzés elvégzése után lehetőséged nyílik kineziológus vizsgát tenni, melynek feltétele a szakmai vizsgán kívül a természetgyógyász és az egészségügyi modul elvégzése.


📘Amit a 4 nap végére tudni fogsz:
– Mi az izomtesztelés, hogyan működik.
– Mi a Noticing (Önmegfigyelés) és mikor használjuk.
– Milyen kapcsolat van a stressz és a tanulási blokkok között.
– A 6 lépéses balansz folyamatát.
– A PACE folyamatát és elméletét.
– Optimális célkitűzést.
– 26 stresszkezelő és képességfejlesztő gyakorlatot.
– Látás, hallás, írás, balanszot.
– Dennison féle Laterális Behangolást.
– A Bran Gym három dimenzióját: Kommunikáció, Szervezés, Megértés
– A három dimenziós behangolást.


A képzésnek előfeltétele nincs.


A képzés ára 64.000.- + 4400.- a jegyzet.


Minimum létszám 6 fő.


Jelentkezési határidő: 11.07.


Időpont: 2021.11.13.-14. a második két nap szervezés alatt áll.


Helyszín: Code4u, 9400 Sopron, Vadász utca 10.


Elérhetőségek:
tunde@lelekfa.hu
+36303194301
Jelentkezni az alábbi űrlapon lehetséges: https://forms.gle/jkMaGBr1dDrcZ6A97

Details

Start:
2021.11.13. @ 09:00
End:
2021.11.14. @ 17:00