Brain Gym

Brain Gym®️ konzultáció, workshop, tanfolyam: +36303194301

Brain Gym®️ workshopok - 12 éves kortól

A workshop neked való, ha gyorsan szeretnél hatékony gyakorlatokat megtanulni annak érdekében, hogy segíteni tudj magadnak és gyermekednek is a tanulási képességek fejlesztésében.

12 éves kortól lehetőség van arra, hogy gyermeked önállóan vegyen részt. Nekik külön kamasz csoportokban van lehetőségük elsajátítani a technikákat.

Amennyiben szeretnél egy kineziológiai ágat megtanulni, kíváncsi vagy, hogy hogyan és mitől működik, szeretnéd használni az izomtesztelést és minden háttér információra szükséged van és rá tudsz szánni 2×2 napot, abba az esetben a tanfolyamot ajánlom.

  Mire számíthatsz egy Brain Gym®️ workshopon:

  Megtanulod a 26 Brain Gym alapgyakorlatot, melyek 4 területre vannak osztva.

  • Középvonali mozgások, az olvasásra, írásra, hallásra vagy a beszédre.
  • Energia gyakorlatok a tervezésre, stabilitásra, vagy a dolgok megszervezésére.
  • Elmélyítő hozzáállások (pozitív hozzáállás) a játékra, munkára, vagy az együttműködésre.
  • Nyújtó gyakorlatok a figyelemre, megértésre, vagy jelenlétre.

   Ezek segítségével pedig:

   • Képessé válsz a saját képességeid kiaknázására a magánéletedben és a munkahelyeden egyaránt.
   • Szülőként segíteni tudsz a gyermekednek abban, hogy az otthoni és az iskolai tanulás gördülékenyebb legyen. Sikereket érjen el, amitől nő az önbizalma. Képes legyen használni a benne lévő tehetséget.
   • A gyakorlatok, segítenek abban, hogy a test és az agy összhangban tudjon működni. Az agyféltekék integrálásával pedig elérjük, hogy mindkettő funkciójához hozzáférjünk, így könnyebb lesz a tanulás. A nyújtó gyakorlatok, ellazítják és stresszmentesítik a testet és hozzájárulnak a görcsmentes íráshoz.
   • Pedagógusként hatékonyabb leszel és támogatni tudod a tanítványaidat a stresszmentes tanulásban. Nem mellesleg megkönnyíted a saját munkádat. A gyakorlatok használatával el tudod érni, hogy az osztályod jobban tudjon figyelni rád és könnyebben, gyorsabban sajátítsa el a tananyagot.
   • Kineziológusként, segítő szakemberként pedig egy olyan eszköz lesz a kezedben, amivel azoknak a klienseidnek is tudsz segíteni, akik nem feltétlenül akarnak a múltban vájkálni és érzelmekkel foglalkozni.

       A részvételnek előfeltétele nincs.

       Árak:

       Felnőtteknek: 3×4 óra, alkalmanként 15.000 forint + igény szerint kártya csomag, ami a gyakorlatokat tartalmazza, német felirattal 7.500.-

       Gyerekeknek: 3×4 óra alkalmanként 12.000 + igény szerint kártya csomag, ami a gyakorlatokat tartalmazza, német felirattal 7.500.-

       Minimum létszám 6 fő.