Brain Gym

Brain Gym®️ konzultáció, workshop, tanfolyam: +36303194301

Tanfolyamok

A Brain Gym®️ eredetileg kicsi gyermekekre lett kifejlesztve, de az évek során egyre több területen bizonyította hatékonyságát.

Életünk azon területein tudunk dolgozni, amik elengedhetetlenek az életben maradásunkhoz. Képességeket fejleszt, tanulási képességeket és azokat a képességeket, amik ebben a modern, rohanó, folyamatosan és nagyon gyorsan változó világban segít nekünk alkalmazkodni és lépést tartani a fejlődéssel.

Ezek alapján sokat gondolkodtam, hogy mit is tudnék írni arról, mire jó a Brain® Gym és mivel tudlak meggyőzni, hogy neked erre szükséged van.

Elmesélem a saját találkozásomat vele. Ugye erről az ágról az a hír járja, hogy gyerekekkel jól el lehet játszogatni vele.

Na gondoltam, úgy is dolgozom gyerekekkel elvégzem, bajom nem lesz belőle, de nagy durranásra nem számítottam. Aztán elkezdtem megtanulni és láttam a mélységét. Rájöttem, hogy zseniális. Életünk azon területein tudunk dolgozni, amik elengedhetetlenek az életben maradásunkhoz. Képességeket fejleszt, tanulási képességeket és azokat a képességeket, amik ebben a modern, rohanó, folyamatosan és nagyon gyorsan változó világban segít nekünk alkalmazkodni. Igen az alkalmazkodás is egy képesség. 

Miután felismertem a hatékonyságát, megértettem, hogy mély és szép balanszokat lehet végezni a segítségével és nem csak gyerekeknek. Eldöntöttem, hogy oktató leszek és tanítom a módszert, hogy sok emberhez eljusson.

Amíg csak egy ággal dolgoztam, azt hittem, hogy az mindenre jó. Aztán ahogy jöttek az új technikák, úgy szélesedett a látóköröm és a problémák típusa, amivel megkerestek.

A tanfolyam neked való, ha szeretnél egy kineziológiai ágat megtanulni, kíváncsi vagy, hogy hogyan és mitől működik. Szeretnéd használni az izomtesztelést és minden háttér információra szükséged van. Ha rá tudsz szánni 2×2 napot.

A képzés elvégzése után lehetőséged nyílik kineziológus vizsgát tenni, melynek feltétele még a természetgyógyász és az egészségügyi modul elvégzése. 

Amennyiben nem szeretnél elmélyedni ennyire, akkor ajánlom neked a workshopjaimat.

Amit a 4 nap végére tudni fogsz a tanfolyam elvégzése után:

 • Mi az izomtesztelés, hogyan működik.
 • Mi a Noticing (Önmegfigyelés) és mikor használjuk.
 • Milyen kapcsolat van a stressz és a tanulási blokkok között.
 • A 6 lépéses balansz folyamatát.
 • A PACE folyamatát és elméletét.
 • Optimális célkitűzést.
 • 26 stresszkezelő és képességfejlesztő gyakorlatot.
 • Látás, hallás, írás, balanszot.
 • Dennison féle Laterális Behangolást.
 • A Brain Gym három dimenzióját: Kommunikáció, Szervezés, Megértés
 • A háromdimenziós behangolást.

A képzésnek előfeltétele nincs.

A képzés 2×2 nap.
A képzés ára 84.000.- + 4500.- a jegyzet.
Minimum létszám 6 fő.

Íme néhány cél, amit Brain Gym®️ balansz során fogalmaztak meg a klienseim, gyerekek felnőttek, nők és férfiak.

Ezek a célok is mutatják a módszer sokszínűségét és azt, hogy milyen széles a skála, amivel képességfejlesztés alatt foglalkozni lehet.

Vannak barátaim, mert esélyt adok nekik.

Lazán és könnyen megcsinálom a feladataimat.

Magabiztos és felkészült vagyok.

Tudok vigyázni önmagamra és van önbizalmam.

Megfelelő vagyok barátnak.

Nyitott vagyok mások felé.

Képes vagyok megtartani a barátaimat.

Kevesebb is elég. (Itt konkrétan étel.)

Képes vagyok olyan döntést hozni, amivel elégedett vagyok.

Magabiztos és motivált vagyok, képes vagyok döntéseket hozni.

Hatékony és fókuszált vagyok, van motivációm és van önbizalmam.

Megtanulom, ami a célom eléréséhez szükséges.

Türelmesebb, lazább, játékosabb vagyok.

Folyékonyan olvasok és jobban értem.

Megtanulok olvasni, mert szeretnék.

Szüléskor képes vagyok bízni a testemben és beleengedni magam a folyamatok áramlásába.

A hölgy szülése után ezeket sorokat írta:

Kedves Tünde!

Köszönöm a csodás segítséget, amit kaptam Tőled. Várandósként az utolsó hónapban szülés előtti pánikkal, magamat szülésre képtelennek éreztem, mikor felkerestelek.

Mikor Tőled hazamentem, már úgy éreztem, hogy a gombóc oldódott a torkomban. Az általad javasolt gyakorlatokat otthon végezve pedig teljes nyugalom lett úrrá rajtam, és amikor elfolyt a magzatvíz, könnyed derűvel vártam, hogy mi következik.

Utólag el sem hiszem, de szülésem alatt nyugodt tudtam maradni, fókuszált a helyzetre. Nem esett szét a figyelmem és a fegyelmem. A fizikai nehézségek ellenére (5 kg feletti baba, természetes úton) szép szülésélményem volt.

Ahogy javasoltad, bíztam a testemben és képes voltam átadni magam a folyamatok természetes áramlásának. A kádban ülve Apa kezét fogva ösztönösen a homlokomra szorítva a kezünket.

Köszönöm, hogy a segítőm voltál és minden kismamának hasonló, vagy még jobb szülésélményt kívánok!

Szeretettel: Szabina